Tweede praktijkadres ; Muntstraat 6 in Hoorn

U bent van harte welkom op de Muntstraat 6 in Hoorn.

Op 29 september kunt u zich hier laten informeren en zien hoe als de samenwerking tussen Simon Thijs ( CHB )en mij vorm krijgt.

Hij bekijkt klachten, die houding en beweging betreffen vanuit een hele brede visie. Een pijn- gewrichtsklacht is niet uitsluitend een lokale aandoening en daarom ook niet uitsluitend het terrein van één discipline.  Hij heeft een geheel unieke aanpak ontwikkeld waar de corrigerende zooltjes de praktische uitvoering van zijn.  Die (zooltjes) zijn vaak heel effectief, maar de oplossing van een klacht kan ook elders gezocht worden.

Fysieke littekens kunnen een oorzaak zijn van een verstoorde houding, deze kunnen met succes behandeld worden, waarna er een betere of andere balans gevonden kan worden.  Littekens  zijn stoorzenders. Een litteken kan een blokkade vormen voor het transport van signalen.  Bij signalen moet u niet alleen aan zenuwimpulsen denken, ook lichaamsvocht ,voedingsstoffen, bloed en lymfe brengen berichten over.  Communicatie in het lichaam is van groot belang. Het lichaam heeft een eigen wijsheid en beschikt over een zelf genezend vermogen. Een optimale cel communicatie draagt bij aan succes van het organisme.  Daarom kan het wenselijk  zijn dat er eerst een litteken behandeling plaats vindt alvorens er Orthomoleculaire of energetische therapie gegeven wordt.

Veel houding en bewegingsklachten hebben baat bij orthomoleculaire ondersteuning, denk maar aan het ontstekingsaspect, hoe kan het immuunsysteem gevoed en gesteund worden? Hoe kan er ontspanning of spieropbouw bevorderd worden? Met onderzoek en aandacht kunnen wij samen met u positieve ontwikkelingen bereiken.

Op 29 september zullen wij het thema Artrose belichtten, ik hoop u dan te ontmoeten.

Henny de Jong

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.