Lokaal in het Nieuws,

Lokaal in het Nieuws,

 

In de maand September kunt u bij de lokale omroep van Zeewolde het interview beluisteren dat Paula Hijne van mij afnam. Het programma heet; “Hoor jij wat ik hoor?”

In het interview leer je mij als oud inwoner ( 39 jaar) van Zeewolde beter kennen.

De uitzending is op de eerste  zondagavond tussen 20.00 en 22.00. uur. En wordt daarna nog herhaald op de volgende zondagavonden in september.  Ook kunt u het beluisteren via Uitzending gemist van de lokale omroep.

https://www.lokaleomroepzeewolde.nl/hoor-jij-wat-ik-hoor

In het tweede deel van de uitzending spreken wij over mijn passie voor gezondheid.

Een passie maakt ook dat je af en toe van nieuwsberichten gechoqueerd en boos kunt raken. Afgelopen zaterdag 28-08-2023 was er weer zo’n bericht in de Volkskrant.

Oud hoogleraar aan het AMC Jim Reekers heeft een boek geschreven; “De medische omerta”. Waarin hij het medisch handelen van specialisten die in Maatschap werken bekritiseerd, zij werken vaak meer in eigenbelang dan in het belang van de patiënt. Het hele zorgsysteem is moreel failliet.

Als voorbeeld van handeling noemt hij dat Gynaecologen moeten leren om een baarmoeder te verwijderen, en dat daarom ‘behoefte is aan een constante aanvoer van verse baarmoeders. Mede daardoor ondergaan in Nederland daardoor 6000 vrouwen een baarmoederverwijdering.  Voor sommige vrouwen was een andere oplossing mogelijk maar kregen zij die niet.

Meisjes en Vrouwen leer meer over je eigen lichaam en koop gewoon een hormoonbijbel om natuurlijke oplossingen voor hormoonklachten te leren kennen. Hormoon balans voor vrouwen. Geschreven door IR. Ralph Moorman en DRS. Barbara Havenith. Een boek is een basis en ik kan een aanvulling op therapie voor jou beteken. Ik volgde de cursus hormoonexpert.

Pas goed op jezelf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.