Water is van levensbelang deel 2

Water is van levensbelang deel 2

Wij leven op de blauwe planeet, de kleur blauw komt door de waterdampkring die ons voor 70 % beschermt tegen kosmische elektromagnetische straling. Zonder de dampkring zouden wij hier niet kunnen leven. Water heeft namelijk een groot absorberend vermogen , het neemt bijna alle elektromagnetische straling op behalve licht.
Water heeft unieke eigenschappen en nog niet alles is hiervan ontdekt, twee onderzoekers Dolf Zantinge en Eric Laarakker leggen het uit in ons vakblad en de hoofdpunten heb ik voor dit artikel samengevat.
Water moleculen hebben het vermogen om zich in een supersnel proces in voortdurende veranderde verbindingen aan elkaar te hechtten. Het schijnbaar simpele molecuul kan zoals u weet van vorm veranderen, van vloeistof naar gas en het kan bevriezen. Toch zijn deze verander processen niet altijd gelijk, de omstandigheden bepalen mede wat er gebeurd. Bijvoorbeeld bevriezen gebeurd niet altijd bij de temp van 0 graden en dat komt door stoffen die in het water zijn opgelost. U kent wel de praktische toepassing; antivries dat in ruitsproeierstof voor uw auto zit. Wanneer water vervuild is verlopen deze processen ook niet meer zo goed. De watermoleculen worden chaotisch dat wil zeggen zij bewegen allemaal onafhankelijk van elkaar en ook binnen het watermolecuul zelf is geen enkele samenhang.
In Coherent water oefenen de atomen en moleculen in groepjes dezelfde soort bewegingen uit. Zo’n groepje waarbinnen alle moleculen gesynchroniseerd zijn in hun beweging heet een coherent domein. In een glas water kunnen duizenden verschillende coherente domeinen zitten. Coherente watermoleculen vormen met elkaar structuren, dit kan als kristal ontvangen en resoneren met de elektromagnetische stralingen die zich aandienen. Water is een drager van informatie. De trillingen die resoneren kunnen positief en negatief zijn.
Door chemische stoffen, waaronder landbouwgif, telecommunicatie, radar, luchtvervuiling en negatief menselijk gedrag, etc. is de waterstructuur behoorlijk chaotisch geworden. Dat wil zeggen er zitten nog weinig tot geen coherente domeinen in en de bewegingen tussen en binnen de watermoleculen zijn onsamenhangend. Water structuren beïnvloeden de informatiestromen in levende systemen, in ons lichaam maar ook in de planten die wij als voeding nuttigen. Al jarenlang worden hier onderzoekingen naar gedaan.

Naast de milieuvervuiling zien de onderzoekers de grootste bedreiging komen van Wifi, 4G en 5G. Water absorbeert dat en uit hun testen is gebleken dat de waterstructuur negatief wordt beïnvloedt. Het laat zich raden dat de invloed die dit op ons lichaam heeft, heel groot is, Het lichaam bestaat immers voor 70% uit water. Uit ander onderzoek is bekend geworden dat de spanningspotentieel van het celmembraan door wifi en 4G straling wordt beïnvloed. Hierdoor verandert de in en uitstroom van stoffen in de cel. Water is de structuur die alles in stand houdt: zo wordt bijvoorbeeld ook het DNA in de celkern volledig door water moleculen omringd. Misinformatie in het water door voeding, straling en andere zaken maken het water chaotisch en dat leidt er toe dat er niet goed gecommuniceerd kan worden tussen de cellen.
Om het nog maar eens in het kort te benoemen, water is in ons lichaam een oplos -en transport middel voor voeding en afvalstoffen die met de urine verdwijnen. Het is een geleidingsmiddel voor de elektrische informatie overdracht van zenuwimpulsen. Water zorgt voor de communicatie tussen de cellen. Water is nodig voor het op peil houden van onze temperatuur, het zorgt voor het transport van gassen als wij ademhalen. Als wij uitdrogen voelen wij snel dat ons denkvermogen afneemt, voor ons is water van levensbelang.
Schoon en optimaal coherent water is niet voor iedereen binnen bereik, water is schaars geworden en vraagt een maatschappelijke inspanning van ons allemaal.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.