Update Corona; de praktijk is open en informatie over vaccinatie

Update Corona maatregelen van de overheid.

 

Op de valreep voor de kerst kwam het bericht van de RBCZ  dat het Ministerie van VWS schriftelijk heeft bevestigd dat niet- contact beroepen kunnen blijven werken. Met andere woorden: Mijn praktijk blijft open, omdat de consulten op 1,5 meter of meer op afstand van de cliënt uitgevoerd kunnen worden.

Voor niet- contact beroepen die vallen onder de definitie van zorg zoals genoemd in artikel 1 van de WKKGZ, geldt er geen verbod. Hierbij geldt overigens alsnog de zeer nadrukkelijke oproep om dit zoveel mogelijk te beperken en het (bijvoorbeeld) vanuit huis te organiseren.”

Het geen betekend dat telefonisch consulten en of beeldbellen de standaard zijn, wanneer u  klachten heeft die aan het Corona virus gerelateerd kunnen zijn. Het oude protocol zoals u op mijn website vind blijft natuurlijk geldig.

Nu de mogelijk om je te kunnen laten vaccineren tegen Covid 19 in zicht komt, nemen ook sociale en emotionele druk toe om je te laten vaccineren.  Wat is wijsheid ? zullen velen zich afvragen. Van waarde is het als je deskundige informatie kunt vinden om je mening te vormen.  Het interview van Robijn Tilanus  met emeritus hoogleraar Menno Jan Bouma voor Oost-online is er zo’n één.  (Arts, epidemioloog en emeritus hoogleraar Bouma wijdde zijn leven aan het onderzoek naar de ecologie en verspreiding van virussen en andere ziekteverwekkers)

Over de griepprik, vaccinatie en ons afweersysteem, en over een nieuw begrip: ‘microvaccinatie’.  Hieronder vind u de link naar het artikel.

https://oost-online.nl/ons-afweersysteem-in-tijden-van-corona/

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.