Kinderwens

Voor wie zielsgraag een kindje wenst en niet zwanger wordt is er veel verdriet. De medische mogelijkheden om aan deze wens te voldoen zijn steeds groter geworden. Dankzij IVF zijn al veel baby’s geboren. Gelukkig is het vaak ook op een andere natuurlijke manier mogelijk.

Een ervaring uit mijn praktijk, opgeschreven door mijn cliënte.

Wij hadden de wens voor nog een tweede kindje. Ik raakte echter niet spontaan zwanger want mijn menstruatie was weg gebleven. Het waren drukke jaren geweest, als jong gezin, met beide een baan, een verhuizing en verbouwing. Ik was hierdoor afgevallen, na 1,5 jaar was ik weer op gewicht, maar de menstruatie was nog niet terug.

De huisarts heeft mij de anticonceptie pil aangeboden om de cyclus te boosten maar dat wilde we niet, we wilden zwanger worden. Een doorverwijzing naar een specialist krijg je pas na 1 jaar proberen zwanger te worden. Dat vonden wij wat lang wachten. Vandaar dat wij naar andere oplossingen zijn gaan zoeken.

Zo kwamen wij bij Henny, zij gaf mij een voedingsadvies ter voorbereiding van de zwangerschap. Daarnaast kreeg ik voedingssupplementen en lifestyle adviezen. Na twee maanden was de menstruatie terug en na een kleine bijstelling liep de cyclus na 3 maanden weer zoals het vroeger was. Ik raakte prompt zwanger en beviel van een prachtig gezond zoontje, ons gezin is nu compleet.

Familie Kelie

Voor een zwangerschap draait het allemaal om de juiste balans van hormonen, door stress en voedingstekorten kan dit verstoord raken. Het is toch heel fijn als het zo snel weer bij gestuurd kan worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.